Olaj- és gázipar

Társaságunk több mint 30 évnyi tapasztalattal rendelkezik az olajipari szegmens kiszolgálásában. Az ágazatban leggyakrabban előforduló szénhidrogén szennyeződések kezelésére specializálódott cégünk, hazánkban már a kármentesítési munkák kezdetekkor jelen volt. Saját tervezésű és gyártású eszközökkel rendelkezünk az iparágban előforduló szennyezések felszámolására, melyek biztosítják a szennyeződés mentesítési folyamat hatékonyságát. A cégünk által kifejlesztett technológiák és eszközök sikerességének köszönhetően, azokat széleskörben alkalmazzák hazánkban országszerte. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk egészen a szakértői tevékenységektől a kivitelezésig, ami magában foglalja a szakértői tervezések, engedélyezések, elemzések, modellezések folyamatát, tényfeltárások végzését, a kármentesítés és monitoring rendszerek tervezését, kiépítését és üzemeltetését is.

Cégünk által nagy tapasztalattal végzett kármentesítések kivitelezésének alapját képezi:

  • a felszín alatti szennyezések feltárása,
  • a talajmechanikai és feltáró fúrások kivitelezése,
  • a monitoring kutak és a kármentesítő technológia kútjainak (termelő, injektáló, elszívó, szikkasztó stb.) kialakítása,
  • a kármentesítő és monitoring rendszerek kiépítése és üzemeltetése.

Milyen szolgáltatást tudunk nyújtani, miben tudunk segíteni?

Előzetes konzultációt követően segítséget nyújtunk arra vonatkozóan, hogy az ügyfél által végzett vagy végezni kívánt tevékenység a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendeletben meghatározott engedélyköteles tevékenységnek minősül-e.

A környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendeletben szereplő tevékenységek megtekintéséhez kattintson ide.

Mérnök Kollégáink várják az olaj és gáziparhoz kapcsolódó megkereséseiket.

Keressen minket

Tervezőiroda: 1118 Budapest, Budaörsi út 131/a.

Telephely: 8600 Siófok, Somlay Artúr utca 11.

Telefonszám: +36 (1) 341-1998

E-mail: zabrak@zabrak.hu

Széchenyi Terv
Széchenyi 2020