Karrier

A Zábrák Kft., családi vállalkozásként 30 éve van jelen a környezetvédelem és kármentesítés területén.

Cégünk dinamikus fejlődésének köszönhetően az elmúlt évben mind csapatunk, mind szolgáltatásaink spektruma nagy számban növekedtek.

Egészen a tervezéstől a kivitelezésig foglalkozunk kármentesítéssel, környezetvédelmi engedélyeztetéssekkel, környezetvédelmi fúrásokkal, akkreditált mintavételezéssel, és saját technológiák fejlesztésével és gyártásával.

Az elmúlt év növekedése cégünknél most újabb csapattagok csatlakozását kívánja meg amire lehet, hogy pont Ön lenne a tökéletes jelölt! ️

Operatív vezető

Az Operatív vezető egy újonnan létrejött pozíció cégünknél, amivel biztosítani szeretnénk a további biztonságos és szakmai kezekben lévő növekedésünket. A pozíció fő célja és feladata az, hogy a kialakult divíziók és kialakulóban lévő kontrolling és vállalat irányítási rendszer működését, optimalizálását, és ellenőrzését koncentráltabb szakmai irányítás alá helyezzük. Jelenleg 3 külön álló csoport van cégünknél (mérnöki-tervezői és kivitelezési csoportok) amiknek rendszer és stratégiaiszintű működését támogatni kell.

A pozíció betöltéséhez elengedhetetlen a határozott fellépés, a rendszerszemléletű gondolkozás, az erős üzleti és műszaki beállítottság, az empatikus vezetői hozzáállás, és a dinamikus, reziliens személyiség.

Tovább a pályázati kiíráshoz »»

Pénzügyi koordinátor

A Pénzügyi koordinátor pozíció fő célja, hogy cégünk gazdasági döntéseit, pénzügyi folyamatait, és a részleg működését segíteni tudja. Mit jelent ez pontosan?

 • pénzügyi, költségvetési tervezés, hitelkérelmek összeállítása, bírálata;
 • gazdasági döntésekhez szükséges pénzügyi riportok összeállítása, előterjesztése;
 • eredménykimutatások összeállítása, kiértékelése;
 • kimenő és bejövő számlák iktatásának irányítása, ellenőrzése;
 • pályázatokhoz kapcsolódó pénzügyi elszámolások/beszámolók elkészítése;
 • pénzforgalmi és hitelezési feladatok előkészítése, pénzügyi tervezés előkészítése, számlalikvidációval kapcsolatos feladatok ellátása.

A pozíció betöltésére olyan munkatársat keresünk, aki igazán élvezi a számok világában való kalauzolást, élvezettel tud elmélyülni a számokkal való munka során kialakuló összefüggések keresésében, és célja, hogy munkájával az egyik motorja legyen cégünk előrehaladásának és sikerességének. Jelen munkakörben elengedhetetlen az önállóság, a precizitás, a kitartás, az elhivatottság, és a kreatív megoldásokra való törekvés.

Tovább a pályázati kiíráshoz »»

Műszaki projektmenedzser

A Műszaki projektmenedzser és egyben fúrási csoportvezető pozíció fő célja, hogy irányítsa és koordinálja fúrási munkálatainkat kezdve a beérkező megkeresésektől egészen a kivitelezésig. Cégünk környezetvédelmi és vízkutak fúrásával is foglalkozik, amelyet jelenleg 2 géppel és csapattal végez országszerte.

A pozíció fő feladatai:

 • Igényfelmérés, árajánlatadás a bejövő megkeresésekre
 • Fúrási munkálatokhoz kapcsolódó anyag beszerzés
 • Partnerekkel való kapcsolattartás
 • Fúrós csapatok munkájának segítése, ellenőrzése a helyszínen
 • Anyag leltár, készlet nyilvántartás
 • Gépek műszaki megfelelősségének és karbantartásainak irányítása, ellenőrzése

A pozíció betöltésére olyan munkatársat keressünk, aki szereti a változatos, aktív munkavégzést, nem jelent gondot az országos utazás vagy akár ott alvás, és szívesen végez mind irodai, mind terepi munkát. A fúrási munkálatok mindegyike más és más, sosincs 2 ugyanolyan nap vagy 2 ugyanolyan munka. Jelen munkakörben elengedhetetlen az önállóság, a műszaki beállítottság, a kitartás, az elhivatottság, és a gyors és kreatív megoldásokra való törekvés.

Tovább a pályázati kiíráshoz »»

Vízgazdálkodási tervező mérnök


 • Foglalkozott ezelőtt vízi műtárgyak tervezésével?
 • Van felsőfokú mérnöki végzettsége?
 • Van tapasztalata a környezetvédelmi engedélyeztetések világában?
 • A fejlődés és a szakma szeretete a hajtóereje?

Ha a fenti kérdésekre IGEN a válasz akkor egy percet se gondolkozzon tovább, küldje el nekünk a jelentkezését.

Tovább a pályázati kiíráshoz »»


Keressen minket

Tervezőiroda: 1118 Budapest, Budaörsi út 131/a.

Telephely: 8600 Siófok, Somlay Artúr utca 11.

Telefonszám: +36 (1) 341-1998

E-mail: zabrak@zabrak.hu