Hollmann Lilian Irmgard Ügyvezető igazgató

Hollmann Lilian Irmgard vagyok, a cégalapító, Zábrák Sándor unokája. Felsőfokú tanulmányaimat külföldön végeztem Munka és Szervezetfejlesztési Pszichológia szakon. Választásomat az üzleti élet és az azt működtető ember kapcsolatának tanulmányozása motiválta. Ez mára a hivatásom, a környezetvédelem iránti elköteleződésemmel lett teljes. Mindig közel állt hozzám a természet védelme, de cégünknek köszönhetően ma már a mindennapjaimat is teljesen átszövi a környezettudatosság úgy a munkában, mint a magánéletben egyaránt.

Nagyon megtisztelő feladatnak érzem átvenni és továbbvinni Nagyapám hagyatékát a Zábrák Kft. vezetőjeként. Büszkeséggel tölt el, hogy folytathatom munkásságát, de hatalmas felelősség is, hiszen a szakma kiemelkedő és megbecsült szakértője volt, amihez nehéz felérni. Ez mindenképpen plusz hajtóerőt ad ahhoz, hogy a saját határaimon felülemelkedjek, és képviseljem azt a minőséget és odaadást, ami Őt is jellemezte.

Környezetvédelemben dolgozó vezetőként sok kihívással találkozom. Ezek közül talán az egyik legizgalmasabb a kármentesítési szolgáltatás köztudatba helyezése, hiszen a szakmán kívül kevesen tudnak arról, hogy Magyarországon közel 35 000 potenciálisan szennyezett terület található. Célom, hogy a szennyezettség felszámolásának fontosságát, lehetőségeit, valamint a környezetvédelmet, mint szakértői szakmát minél hatékonyabban képviseljem és minél szélesebb körben terjesszem. Úgy hiszem, hogy hosszú távon csak így indulhatunk el a fenntarthatóbb élethez vezető úton.

Büszke vagyok csapatunk minden egyes tagjára, akik egytől-egyig − ki-ki a maga területén − mindennap azért dolgoznak, hogy tudatosan, piaci alapon, fenntartható módon működve járuljanak hozzá a jelen és a jövő generációinak minőségi életéhez. Felelőségemnek érzem, hogy ehhez minden lehetséges támogatást megadjak, és biztassam őket arra, hogy mindennap még egy kicsit jobbak legyünk, és többet tegyünk a szakmánkban.

Célom, hogy kiváló partnerekkel, kiemelkedő szakértőkkel együttműködve közösen találjunk megoldást a kihívásokra. David Attenborough szavaival élve: „A földi élet jövője attól függ, hogy képesek vagyunk-e cselekedni. Sokan egyénileg is megtesznek minden tőlük telhetőt, ám valódi sikert csak akkor érhetünk el, ha gyökeres változások mennek végbe a társadalomban, a gazdaságban és a politikában.” Éppen ezért mélyen hiszem, hogy igazi sikereket, mind üzleti, mind társadalmi szinten, akkor tudunk elérni, ha összefogva és nem külön-külön igyekszünk az elénk gördülő hegyeket megmászni.

Hiszek abban, hogy a jövő nem tőlünk független dolog, hanem olyan lesz, amilyenné alakítjuk.

Keressen minket

Tervezőiroda: 1118 Budapest, Budaörsi út 131/a.

Telephely: 8600 Siófok, Somlay Artúr utca 11.

Telefonszám: +36 (1) 341-1998

E-mail: zabrak@zabrak.hu